Bea van Lagen

Maak kennis met de meest veelzijdige drogisterij van de Veluwe

In deze drogisterij en parfumerie op de grens van het Veluwegebied vind je een enthousiast team van (assistent-)drogisten en schoonheidsspecialisten die je graag van dienst zijn. Door het uitgebalanceerde assortiment van vertrouwde merken en bijzondere cadeauproducten slaag je hier altijd. Wij staan graag voor je klaar, dus kom snel eens langs!

Bea van Lagen startte haar winkel in 2009. We hebben dus inmiddels al flink wat ervaring opgebouwd, en ook ons assortiment is in die jaren behoorlijk uitgebreid. Zo hebben we alles in huis op het gebied van voedingssupplementen. Denk aan New Care. Ideaal voor iedereen die optimaal moet presteren en zo lang mogelijk actief en vitaal wil blijven. Uiteraard hebben wij ook het hoogwaardige en voordelige DA-huismerk, in ons aanbod. 

 

In onze ruime winkel hebben we een grote keuze in cadeauartikelen. Dat aanbod wisselt regelmatig. Wat wij eigenlijk het leukst vinden is het helpen van klanten met al hun vragen en problemen. Zo adviseren we je bijvoorbeeld over de producten van Collistar voor persoonlijk welzijn of met de innovatieve natuurcosmetica van Annemarie Börlind. Kom gewoon eens langs!

Bea

Drogist en eigenaar

Marinke

Drogist

Flory

Drogist

Jeanne

Drogist

Marieke

Schoonheidsspecialist

Sanne

Schoonheidsspecialist

Sanne

Winkelmedewerker

Dit zeggen mensen over ons:

Bezoek onze winkel in Kootwijkerbroek

Contact

Veluweweg 24
3774 BM, Kootwijkerbroek
0342-441469
info@beavanlagen.nl

Openingstijden

Ma               13:30 – 17:30
Di-Do         08:30 – 17:30
Vr                 08:30 – 20:00
Za                08:30 – 16:00
Zo                Gesloten

Volg ons op instagram